Exclusive

02 Αυγούστου 2024 13:33

Αποκλειστικό! Κιάρα Φεράνι: Στην Ελλάδα η influencer - Το νησί που επέλεξε για τις διακοπές της

Αποκλειστικό! Κιάρα Φεράνι: Στην Ελλάδα η influencer - Το νησί που επέλεξε για τις διακοπές της

-

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η Ελλάδα αποτελεί νούμερο ένα προορισμό των διάσημων από όλον τον κόσμο για τις διακοπές τους. Γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και διάσημοι αθλητές επέλεξαν τη χώρα μας προκειμένου να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στη χώρα μας για διακοπές είναι η Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα influencer έκανε πριν από λίγες ημέρες μια ανάρτηση στο Instagram και έγραψε πως έρχεται στην Ελλάδα οικογενειακώς για διακοπές χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει το μέρος που θα βρεθεί.

«Τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο -φτιάχνοντας τη βαλίτσα- έτοιμη για οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κιάρα Φεράνι.

Διαβάστε επίσης! Μικέλε Μορόνε: Στη Μύκονο για διακοπές - Η βραδινή του βόλτα στο νησί

Τις τελευταίες ώρες η influencer έχει ξεκινήσει να ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram από τις διακοπές που κάνει με τα παιδιά της, Λεόνε και Βιτόρια στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αποκαλύψει ξανά το μέρος που επέλεξε για να χαλαρώσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται για ακόμα μια φορά τη Μύκονο. Η ξανθιά καλλονή ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της στο υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται μπροστά στη διάσημη παραλία της Ελιάς.

Εκτός από τα παιδιά της, η Κιάρα Φεράνι έχει στο πλευρό της τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της και την προσωπική της ασφάλεια. Η ευτυχισμένη οικογένεια μέχρι στιγμής περνά τον χρόνο της στο ξενοδοχείο και η influencer έχει γοητεύσει όσους την συναντούν με την ευγένεια και το ήθος της.

Αξίζει να σημειωθεί πως και το καλοκαίρι του 2023 η Κιάρα Φεράνι είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, καθώς εκεί έγινε το bachelorette πάρτι της αδερφής της, Φραντσέσκα.

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)