Celebrity

02 Αυγούστου 2024 10:30

Σίντι Κρόφορντ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο - Η απάντηση του σχεδιαστή

Σίντι Κρόφορντ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο - Η απάντηση του σχεδιαστή

-

Μια ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίντι Κρόφορντ και κοινοποίησε φωτογραφίες από την εποχή που είχε συνεργαστεί με τον Βασίλειο Κωστέτσο.  

Το supermodel, που μεσουράνησε στα 90’s, παράλληλα στη λεζάντα ζήτησε συγγνώμη από την σχεδιαστή, καθώς, όπως έγραψε, έγινε παρεξήγηση. Πριν λίγες ημέρες η Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Plead the Fifth» και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων με ποιον διάσημο σχεδιαστή δεν θα συνεργαζόταν ξανά.

«Vassileios. Ήταν ένας σχεδιαστής μαγιό στην Ελλάδα. Απλά διαλέγω κάτι στην τύχη», απάντησε το μοντέλο.

Η Σίντι Κρόφορντ ωστόσο με την ανάρτησή της θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο, καθώς έγραψε: «Από το αρχείο… τόσα πολλά διασκεδαστικά looks για την πασαρέλα του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα – υποθέτω ότι λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί».

Από την άλλη πλευρά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας της απάντησε στα σχόλια: «Ξέρω… Αξέχαστες στιγμές! Χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

Photo Credits: AP & NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)