Celebrity

02 Αυγούστου 2024 09:30

Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στη Νάξο και η αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη - "Θα τον αποχωριστούμε"

Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στη Νάξο και η αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη - "Θα τον αποχωριστούμε"

-

Στην Νάξο πέρασαν το φετινό Ιούλιο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Ωστόσο, σήμερα η ευτυχισμένη οικογένεια θα αναχωρήσει από το νησί των Κυκλάδων, όπως έκανε γνωστό η Χριστίνα Μπόμπα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης! Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίζει τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους στην παραλία

Η influencer κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Νάξο και έκανε γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδη θα τους αφήσει για λίγο λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον) Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)