Celebrity

02 Αυγούστου 2024 09:00

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο εστιατόριο του συντρόφου της στην Πάρο

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο εστιατόριο του συντρόφου της στην Πάρο

-

Στην Πάρο περνά το φετινό καλοκαίρι η Κατερίνα Καινούργιου, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο νέος σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τον οποίο φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένη.

Στο νησί των Κυκλάδων βρίσκεται επίσης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς το μέρος αποτελεί αγαπημένο της προορισμό και κάθε καλοκαίρι περνά εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Στην Αντίπαρο με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή (Φωτό)

Οι δυο γυναίκες μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 2 Αυγούστου συναντήθηκαν και γευμάτισαν στο εστιατόριο του Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Πάρο. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες από την συνάντησή τους και είδαμε πως στην παρέα τους ήταν επίσης η Τίνα Μεσσαροπούλου, η αρχισυντάκτρια του “Happy Day”, Μαίρη Παλιαλέξη και η Έλενα Νικολαΐδου.

«Η ευτυχία βρίσκεται στις πιο απλές στιγμές... Μια υπέροχη βραδιά …», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ από την άλλη πλευρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Μια όμορφη βραδιά δίπλα στη θάλασσα!».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)