Celebrity

02 Αυγούστου 2024 08:30

Ιωάννα Τούνη: Αποχωρίστηκε τα extensions και μας δείχνει τα φυσικά της μαλλιά

Ιωάννα Τούνη: Αποχωρίστηκε τα extensions και μας δείχνει τα φυσικά της μαλλιά

-

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη και θέλησε να κάνει μια αλλαγή στη εξωτερική της εμφάνισή της λίγο πριν τις Αυγουστιάτικες διακοπές της.

H influencer πήγε στο κομμωτήριο και έβγαλε τα extensions που είχε εδώ και αρκετό καιρό στα μαλλιά της και την είδαμε έτσι με το φυσικό της μήκος.

Διαβάστε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Οι τροφές που έβγαλε από τη διατροφή της και η αλλαγή στο σώμα της - "Έχω κόψει εδώ και μια βδομάδα..."

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου την είδαμε με το φυσικό της look και ρώτησε τους ακολούθους της αν τους αρέσει η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της.

«Για πείτε. Πολύ περίεργη νιώθω. Ωραία είναι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά μου. Μετά από τη μαλλούμπα που έφυγε νιώθω λίγο φαλακρή, αλλά η αλήθεια είναι αρκετό μαλλί. Μην τρελαθούμε κιόλας. Οπότε θα το συνηθίσω. Ας κάνουμε λίγο hype στον εαυτό μου. Τέλειο! Πάρα πολύ μου πάει. Sexy πεθαίνω. Το λέω για να το ακούω και να το εμπεδώνω», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)