Celebrity

02 Αυγούστου 2024 23:54

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το γεύμα που επέλεξε είναι passepartout & σε κρατάει στα κιλά σου (και) το καλοκαίρι

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το γεύμα που επέλεξε είναι passepartout & σε κρατάει στα κιλά σου (και) το καλοκαίρι

-

Ένα γεύμα passepartout επέλεξε πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία και έκανε σχετική ανάρτηση στο ίνσταγκραμ. Αν είσαι σε φάση διατροφής, ή αν απλά θέλεις να κρατήσεις σταθερά τα κιλά σου τώρα το καλοκαίρι ξεκάθαρα δεν πρέπει να το προσπεράσεις.

Αποτελείται άλλωστε από υλικά που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας.

Το γεύμα που επέλεξε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και σε διατηρεί στα κιλά σου

Η ίδια, επέλεξε μία κλασική σαλάτα με αγγούρι ντομάτα και κρεμμύδι, ενώ πρόσθεσε ρίγανη. Το κλειδί είναι ότι δεν έβαλε λευκό τυρί και φέτα, μειώνοντας έτσι πάρα πολλές θερμίδες στο γεύμα της. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη άλλωστε, έχει υπέροχο σώμα και κάπως έτσι το διατηρεί! Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει αποκαλύψει ότι ζυγίζει 55 κιλά με ύψος 1,62.

“Δεν σημαίνει ότι στα κιλά που είμαι είναι το σωστό να βρίσκεστε και εσείς, αν έχετε αυτό το ύψος. Για αυτό δεν τα λέω συνήθως, γιατί φοβάμαι μην μπείτε σε σύγκριση χωρίς λόγο. Αυτό δεν θέλω να κάνετε. Ο καθένας είναι στα κιλά που νιώθει καλά και από πάνω από όλα είναι υγιής. Εγώ είμαι 54-55 κιλά -εκεί κινούμαι γενικά- και 1,72-17,3 μέτρα ύψος. Αν με ρωτάς τα 56 είναι τα ιδανικά κιλά για μένα. Τώρα με τη γυμναστική θα τα ξαναπάρω, το τελευταίο διάστημα δεν τρώω πολύ καλά, τα παίρνω και δύσκολα εγώ”, έχει αναφέρει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)