Celebrity

01 Αυγούστου 2024 23:28

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η στιγμή που αντλεί όρθια γάλα για να ταΐσει τον γιο της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η στιγμή που αντλεί όρθια γάλα για να ταΐσει τον γιο της

-


Ιδιαίτερα ενεργή είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Instagram, η οποία αυτή την περίοδο δείχνει την καθημερινότητα της ως μαμά δύο παιδιών κάτω των δύο ετών. Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Πέμπτης 1/8 ανέβασε μία ιστορία στην οποία την βλέπουμε να αντλεί όρθια γάλα, με το ειδικό θήλαστρο ώστε να ταΐσει το νεογέννητο γιο της.

«Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο» γράφει στην λεζάντα, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις νέες μανούλες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εξομολόγηση για την μητρότητα

«Παντού έχουμε πάει με το μωρό, είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν, να το κάνεις και μετά. Το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφορικά με το πώς βιώνει την μητρότητα, όταν ήταν μαμά ενός μόνο αγοριού, του Βλάσση.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, έχει φροντίσει να έχει βοήθεια στο σπίτι, γιατί η μητέρα της λείπει. «Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στη Ρόδο. Η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις. Τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι συνέχεια από πάνω», εξήγησε.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

σπυροπούλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)