Celebrity

01 Αυγούστου 2024 21:57

Μελίνα Νικολαΐδη: Έτσι περνά το καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (Photos)

Μελίνα Νικολαΐδη: Έτσι περνά το καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (Photos)

-

Η Μελίνα Νικολαΐδη περνά ένα χαλαρό καλοκαίρι, παραμένοντας ενεργή στα social media, λίγο πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για σπουδές. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η οποία πριν λίγες εβδομάδες χώρισε από τον, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα, περνόντας χρόνο με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. "Η ζωή τελευταία" γράφει στη λεζάντα.

Μελίνα Νικολαΐδη: Ο λόγος που χώρισε από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο ενώ στην εκπομπή Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία γυμνάζεται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη τόνισε πως δεν είχε καταλάβει πως συμβαίνει κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι. Ωστόσο μετά τις φήμες η ίδια επικοινώνησε με το ζευγάρι και της επιβεβαίωσαν την είδηση.

"Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα" εξήγησε η ίδια.


Δείτε την:

View this post on Instagram

A post shared by @melina.nikolaidi

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)