Celebrity

01 Αυγούστου 2024 15:00

Μπρούνο Τσερέλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενέθλιών του, τα στιγμιότυπα με την Αθηνά Οικονομάκου και το σχόλιο της ηθοποιού

Μπρούνο Τσερέλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενέθλιών του, τα στιγμιότυπα με την Αθηνά Οικονομάκου και το σχόλιο της ηθοποιού

-

Στην Ίμπιζα βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του συντρόφου της, Μπρούνο Τσερέλα.

Ο ιταλοαργεντίνος μπασκετμπολίστας έγινε 38 ετών και έκανε ένα πάρτι για τους καλούς του φίλους και για την αγαπημένη του στο νησί της Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης! Μπρούνο Τσερέλα σε Αθηνά Οικονομάκου: "Αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή επειδή..."

Την Πέμπτη 1/08 ο Μπρούνο Τσερελα μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του και σε μια από αυτές τον είδαμε να ποζάρει με την Αθηνά Οικονομάκου. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο είδαμε το ζευγάρι να απολαμβάνει τις βουτιές και τα παιχνίδια του στη θάλασσα.

«Τα γενέθλια της 30ης Ιουλίου έγιναν απαιτητικά, κυρίως αν αυτοί οι τέσσερις άγριοι τρελοί σε ταξιδεύουν. Σας ευχαριστώ φίλοι για όλες αυτές τις στιγμές θάλασσας, πάρτι, ήλιου και διασκέδασης. Σας αγαπώ», έγραψε ο Μπρούνο Τσερέλα με τους ακολούθους του να του εύχονται χρόνια πολλά.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολάσαν την ανάρτηση του Μπρούνο Τσερέλα ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία του άφησε 34 emojis με καρδιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)