Celebrity

31 Ιουλίου 2024 20:30

Ματίνα Νικολάου: Απαντά αν θα την δούμε ως Βάνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ματίνα Νικολάου: Απαντά αν θα την δούμε ως Βάνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά τη νέα τηλεοπτική σεζόν

-

Στην εκπομπή «Summer’s Cool» και την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε η Ματίνα Νικολάου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε αν θα τη δούμε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά ως «Βάνια» την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε επίσης! Ματίνα Νικολάου: "Υπήρξαν δύσκολες φάσεις της ζωής μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά"

«Από Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αρχίσουμε προετοιμασία για τα καινούρια πράγματα που έρχονται. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω το τελικό οκ, γιατί ακόμα δεν υπάρχει. Μου έχει λείψει ο τρόπος που περνούσαμε και δουλεύαμε στην εκπομπή, όλα καλά. Ήταν ωραίο διάστημα o ένας χρόνος αποχή, για να έρθει με πιο πολύ κέφι να συνεχιστεί. Δεν ξέρω αν θα είναι δύο φορές την εβδομάδα, αλήθεια δεν ξέρω, νομίζω ότι τώρα είναι σε συζητήσεις, οπότε σε λίγες ημέρες θα δούμε», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου και συνέχισε:  

«Όταν ήταν καθημερινή η εκπομπή χρειαζόταν πολλά πράγματα, τώρα που θα είναι δυο φορές την εβδομάδα, νομίζω θα είναι πιο εύκολα να οργανωθούν κάποια πράγματα. Κουράγιο σε όλους μας. Ο Νίκος Μουτσινάς καλά κάνει και ξεκουράζεται, βλεπόμαστε λίγο, αλλά μιλάμε κυρίως τηλεφωνικά. Δεν τον έχει πιάσει αγωνία ακόμα για την επιστροφή του, είναι καλοκαιράκι ακόμα, ας μην μιλάμε για τέτοια. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει το πρόγραμμα έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί. Το σχέδιο είναι να εμφανιστώ ως Βάνια, απλά δεν έχουμε ακόμα μαζευτεί για να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Αν δεν φέρω τη Βάνια θα τσαντιστεί, οπότε τη Βάνια».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)