Celebrity

31 Ιουλίου 2024 19:30

Έλενα Τσαγκρινού: Γεννάει από μέρα σε μέρα – Ο λόγος που εξαφανίστηκε από τα social media

Έλενα Τσαγκρινού: Γεννάει από μέρα σε μέρα – Ο λόγος που εξαφανίστηκε από τα social media

-

Αντίστροφα μετρά η Έλενα Τσαγκρινού για να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μάλιστα σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και είπε πως από μέρα σε μέρα γεννάει, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχει εξαφανιστεί από τα social media.

Διαβάστε επίσης! Έλενα Τσαγκρινού: Η ανάρτηση λίγο πριν γεννήσει - "Βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες ώστε να αποφύγω απρόοπτες συσπάσεις"

«Από μέρα σε μέρα περιμένω να γεννήσω. Έχω χαθεί παιδιά, γιατί προσπαθώ να ξεκουραστώ. Θα έρθουν δύσκολες ημέρες. Μόλις γεννήσουμε θα έχουμε τον θηλασμό κλπ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, γιατί έχω ανυπομονησία, γιατί κλωτσάει πάρα πολύ το μωρό αριστερά – δεξιά, έχω συχνοουρία και είμαι συνέχεια με πόνους στην κοιλιά και είναι τεράστια.

Δεν σας έχω βάλει φωτογραφίες και βίντεο ακόμα. Λέτε “που πήγε; Εξαφανίστηκε στον ένατο;”. Όμως προετοιμάζομαι, γιατί μέρα με τη μέρα μου δείχνει πως θα πάω να γεννήσω. Έχω πάρα πολύ ανυπομονησία. Ξυπνάω και πολύ χάλια γιατί δεν κοιμάμαι καλά, οπότε δεν μπαίνω στο κινητό και δεν διαβάζω τα μηνύματα. Sorry παιδιά! Παρόλα αυτά σας έβγαλα ένα τραγουδάκι χαλαρά – χαλαρά για αυτή την περίοδο. Μετά θα δώσουμε και άλλο πόνο. Θέλω να είστε καλά και θα δώσω και άλλο update», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαγκρινού στο βίντεο που κοινοποίησε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)