Celebrity

31 Ιουλίου 2024 17:05

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο πλευρό του η Αλεξάνδρα Νίκα στη συναυλία του στο Κατράκειο μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Το βίντεο αγκαλιά με την μητέρα του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο πλευρό του η Αλεξάνδρα Νίκα στη συναυλία του στο Κατράκειο μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Το βίντεο αγκαλιά με την μητέρα του

-

Την καλοκαιρινή του περιοδεία συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το βράδυ της Δευτέρας 29/7 και της Τρίτης 30/7 έδωσε δυο μεγάλες συναυλίες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Ο τραγουδιστής διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχίες του και αυτό τον αποθέωσε και τραγούδησε μαζί του τα κομμάτια του.

Αργυρός - Νίκα

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη εμφάνιση στην σκηνή μετά το δημοσίευμα που τον θέλει να γίνεται πρώτη φορά πατέρας

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο Κατράκειο ήταν η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Αλεξάνδρα Νίκα δεν ήταν μόνη της, άλλα συνοδευόταν από την μητέρα της, Μιράντα Πατέρα και την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, Φωτεινή, όπως είδαμε σε βίντεο που κάνει τον γύρο των social media και προβλήθηκε στην εκπομπή “Summer’s Cool”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλεξάνδρα Νίκα ήταν αγκαλιά με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και τραγουδούσαν μαζί τις επιτυχίες του, καθώς φαίνεται πως νύφη και πεθερά έχουν άψογες σχέσεις.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)