Celebrity

31 Ιουλίου 2024 09:29

Γιώργος Μαυρίδης: Έκανε τατουάζ τη Μόλυ και συγκινεί - "Αυτή την φορά θα ταξιδέψουμε παρέα όλο τον κόσμο"

Γιώργος Μαυρίδης: Έκανε τατουάζ τη Μόλυ και συγκινεί - "Αυτή την φορά θα ταξιδέψουμε παρέα όλο τον κόσμο"

-

Mια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το βράδυ της Τρίτης (30/07).

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε τατουάζ τη σκυλίτσα του Μόλυ, την οποία έχασε το 2021. Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε τεράστια αδυναμία στη Μόλυ και δείχνοντας το νέο του τατουάζ στους followers του, έγραψε, πως θα έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και καιρό.

"Το ξέρω άργησα....Αλλά ΕΠΡΕΠΕ .....Και αυτή την φορά θα ταξιδέψουμε παρέα όλο τον κόσμο" έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης, που ξεκινάει σύντομα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που θα κάνει με τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Μαυρίδης μιλώντας για τη μεγάλη απώλεια που είχε το 2021, αφού μετά από 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ, είχε εξομολογηθεί: "Ήταν 15 χρονών και τα τελευταία χρόνια βλέπαμε ότι είχε βαρύνει, δεν άκουγε και δεν έβλεπε καλά και για τον λόγο αυτό δεν ήθελα να την ταλαιπωρώ με φωτογραφίες και βίντεο για τα social media. Με πλήγωνε αυτό που έβλεπα, είχα προετοιμαστεί για την απώλειά της, αλλά όσο και να έχεις προετοιμαστείς δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να σου βγει η αντίδραση που θα ήθελες. Έβγαλε ένα πρόβλημα στο αίμα. Είχε ένα καρκίνωμα στη χολή. Κάναμε κάποιες θεραπείες και πήγαινε καλύτερα. Κατάφερα να ξεκλέψω δύο μέρες για να κάνω μια δουλειά στο εξωτερικό. Ήμουν Φλωρεντία και Ρώμη.

Και με παίρνει η Κρίστη και μου λέει ότι η Μόλυ δεν αναπνέει καλά. Με πήρε 11 το πρωί, 6 το απόγευμα ήμουν Θεσσαλονίκη και σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού έλεγα: "Σε παρακαλώ, κράτα να σε χαιρετήσω". Έφυγα για δύο μέρες και δεν θα ήμουν δίπλα της στην τελευταία της ανάσα. Πραγματικά νιώθω ότι με περίμενε. Έκανα ό,τι θεραπεία υπήρχε, προσπάθησα να το εξαντλήσω, ό,τι δύναμη είχα ό,τι μπόρεσα, έκανα. Θα μείνει για πάντα, θα τη θυμόμαστε. Θα την κάνω τατουάζ δίπλα στη μητέρα μου".

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/georgemavridis_tattooligans

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)