Celebrity

31 Ιουλίου 2024 16:00

Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά: "Πολύ δύκολο το αντίο, πόσο πολύ λυπάμαι που δεν θα σε ξαναδω"

Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά: "Πολύ δύκολο το αντίο, πόσο πολύ λυπάμαι που δεν θα σε ξαναδω"

-

Τον φίλο της, Γιάννη Κρύο, που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, αποχαιρέτησε η Σάντρα Βουτσά.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάντρα Βουτσά έγραψε για τον φίλο της, Γιάννη Κρύο: "Αχ βρε Γιάννη... Τι να πω για εσένα.. Ποσα χρόνια... Με τον Βλάση,στα «Αλλα Κολπα», την Ισαβελλα, την Αργυρώ, τον Σάκη, τον Βλαχοτζιμ... Ποσα γελια, ποσοι (δηθεν)τσακωμοι, πόση δημιουργια... Παντα ησουν μοναδικος... και το απεδειξες στην πορεια σου... Πολλη δυσκολη η απωλεια σου... Πολυ δυσκολο το Αντιο... Ποσο πολυ λυπάμαι Γιάννη μου, που δεν θα σε ξαναδώ, δεν θα σε ξανακουσω... Καλο ταξιδι...".

Ο Γιάννης Κρύος έβαλε τη σφραγίδα του σε πολλές παραγωγές της εταιρίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ ως Executive Producer ήταν πίσω από όλα τα μεγάλα πρότζεκτ της Acun Medya. Ο Γιάννης Κρύος ήταν ο άνθρωπος που έστησε το "Survivor" από την αρχή, όπως και το "Τhe Voice" και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την υγεία του, ήταν αυτός που κρυβόταν και πίσω από τον φετινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)