Celebrity

29 Ιουλίου 2024 12:29

Η Ελεονώρα Μελέτη δημιούργησε TikTok και εξηγεί τον λόγο: "Αντιστεκόμουν σθεναρά στο να ανοίξω λογαριασμό σε αυτή τη πλατφόρμα"

Η Ελεονώρα Μελέτη δημιούργησε TikTok και εξηγεί τον λόγο: "Αντιστεκόμουν σθεναρά στο να ανοίξω λογαριασμό σε αυτή τη πλατφόρμα"

-

Η Ελεονώρα Μέλετη συμπεριλαμβάνεται στους 21 νέους Ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις Βρυξέλλες. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στην πρώτη της απόπειρα να κατέβει στον στίβο της πολιτικής πέτυχε τον στόχο της καθώς μπήκε στην Ευρωβουλή με κόμμα της ΝΔ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Η ίδια αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok και στο πρώτο της εισαγωγικό βίντεο, τη βλέπουμε να μιλάει για το Ευρωκοινοβούλιο και να εξηγεί με απλούς όρους κάποιες από τις αρμοδιότητές της εκεί.

Η Ελεονώρα Μελέτη σε ανάρτησή της έγραψε παράλληλα πως δεν επιθυμούσε να ανοίξει προφίλ στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ωστόσο άλλαξε γνώμη.

"Σας είχα υποσχεθει από τη πρώτη στιγμή πως κ αυτό το ταξίδι θα το κάνουμε παρέα όπως ακριβώς έχουμε κάνει κ όλα τα ταξίδια μας αυτά τα 23 χρόνια…

Θέλω να είμαστε μαζί και στο ευρωκοινοβούλιο, να σας πάρω μαζί μου. Για το λόγο αυτό άνοιξα tik tok! ( όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιστεκόμουν σθεναρά στο να ανοίξω λογαριασμό σε αυτή τη πλατφόρμα, όσο κι αν επέμεναν εμπορικοί συνεργατες μου και οικείοι.)

Ωστόσο αλλαξα γνώμη γιατί νιώθω την ανάγκη να σας κάνω συμμέτοχους σε αυτά τα 5 χρόνια της θητείας που ξεκίνησε. Στο τικ τοκ λοιπόν, στο eleonora.meleti, μπορείτε να βλέπετε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη πορεία μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο! Εδώ θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε σκέψεις, εικόνες, ηλιοβασιλέματα, θάλασσα, απόψεις, προσωπικές στιγμές, προτάσεις κι όλα όσα μοιραζόμαστε τόσα χρόνια…" έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

@eleonora.meleti Καλώς ήρθατε στο ευρωπαικό κοινοβούλιο! Ενα μικρό εισαγωγικό βιντεο νε απλούς όρους σημαντικής σημασίας…#european #parliament #greece #mep #eleonorameleti ? original sound - Eleonora Meleti
View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)