Celebrity

29 Ιουλίου 2024 09:29

Σία Κοσιώνη: "Και φέτος φεύγω υπερήφανη για όσα καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΙ"

Σία Κοσιώνη: "Και φέτος φεύγω υπερήφανη για όσα καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΙ"

-

Μετά από μια άκρως δύσκολη και απαιτητική σεζόνη η Σία Κοσιώνη ξεκινά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η δημοσιογράφος παρουσιάσε το τελευταίο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής (26/07) και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει παράλληλα το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματα στήριξης που της στέλνει, όπως και το κανάλι, αλλά και τους συνεργάτες της.

"Μια ακόμη σεζόν κάπου εδώ κλείνει. Και φέτος φεύγω υπερήφανη για όσα καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΙ. Ήταν μια χρόνια απαιτητική, γεμάτη προκλήσεις, τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και πληθώρα σημαντικών γεγονότων εντός και εκτός συνόρων.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μάς δείξατε και ευχαριστώ προσωπικά για τα μηνύματα αγάπης και εκτίμησης που εισπράττω καθημερινά με όλους τους τρόπους. Μακάρι να είχα τρόπο να απαντήσω σε όλους και να σας εξηγήσω ποσό σημαντικά είναι για μένα. Είμαι ευγνώμων… Τώρα λίγη ξεκούραση και υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερη!" έγραψε η Σία Κοσιώνη.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kosioni (@siakossioni)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)