Celebrity

29 Ιουλίου 2024 08:58

H Lady Gaga αρραβωνιάστηκε για τρίτη φορά και το αποκάλυψε κατά λάθος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

H Lady Gaga αρραβωνιάστηκε για τρίτη φορά και το αποκάλυψε κατά λάθος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

-

Τις φήμες που την ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί τον επί χρόνια σύντροφό της Michael Polansky επιβεβαίωσε άθελά της η ίδια η Lady Gaga.

Πιο συγκεκριμένα, η 38χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Arena La Defense του Παρισιού για να παρακολουθήσει τους τελικούς της κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκεί συνάντησε τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Gabriel Attal, στον οποίο φαίνεται να συστήνει τον σύντροφό της Michael Polansky ως αρραβωνιαστικό.

Η Lady Gaga ακούγεται να αναφέρεται στον 46χρονο επιχειρηματία ως "αρραβωνιαστικός μου".

To βίντεο ανέβασε στα social media του ο Γάλλος Πρωθυπουργός και κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Η Lady Gaga βρίσκεται στο Παρίσι με τον σύντροφό της, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Lady Gaga και ο Michael Polansky εθεάθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2020 όταν φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Λας Βέγκας. Λίγες εβδομάδες αργότερα, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για το Super Bowl 2020 στο Μαϊάμι .

Αυτός είναι ο τρίτος αρραβώνας για τη Lady Gaga, καθώς είχε αρραβωνιαστεί επίσης στις αρχές του 2015 τον ηθοποιό Taylor Kinney και στη συνέχεια το 2019 τον Christian Carino.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)