FLife

26 Ιουλίου 2024 16:55

Jukebooks.gr: Οι νέες κυκλοφορίες που θα σας συντροφεύουν στις καλοκαιρινές διακοπές σας

Jukebooks.gr: Οι νέες κυκλοφορίες που θα σας συντροφεύουν στις καλοκαιρινές διακοπές σας

-

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, αλλά και να ανακαλύψετε νέες ιστορίες που θα σας συντροφεύουν στις διακοπές σας.

Στο Jukebooks.gr θα βρείτε μια εξαιρετική συλλογή από νέες κυκλοφορίες σε audiobooks, ιδανικές για τις μέρες στην παραλία, τα ταξίδια ή τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι. 

Αφεθείτε στη μαγεία της αφήγησης και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει με συναρπαστικές περιπέτειες, συγκινητικά δράματα και ρομαντικές ιστορίες που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Κρασί από τα χείλη σου

jukebooks

Ο Κώστας Κρομμύδας γράφει μια ιστορία αγάπης, η οποία εκτυλίσσεται ανάμεσα σε απέραντους αμπελώνες.

Ένας νεανικός απαγορευμένος έρωτας αναπτύσσεται μέσα σε μια οικογενειακή διαμάχη που διαρκεί χρόνια, ένα κρυμμένο μυστικό και μια απρόβλεπτη οικογενειακή κληρονομιά κινούν τα νήματα της ιστορίας.

Το βιβλίο αναδεικνύει τις σχέσεις που δοκιμάζονται, τα μυστικά που επηρεάζουν το παρόν και τη βαθιά επίδραση του παρελθόντος, συνδέοντας τον έρωτα με το κρασί ως δύο δυνάμεις που μπορούν να μεθύσουν και να αλλάξουν ριζικά τη ζωή των ανθρώπων.

Επιστροφή στην πατρίδα

jukebooks

Το καθηλωτικό ντεμπούτο της Yaa Gyasi εξιστορεί με αφοπλιστική σκληρότητα και ομορφιά τις διαμετρικά αντίθετες ζωές δύο ετεροθαλών αδελφών, της Εφία και της Έσι και τις βασανισμένες γενιές που ακολούθησαν.

Η ιστορία ξεκινά από τα σκλαβοπάζαρα της αφρικανικής Χρυσής Ακτής, περνά στις βαμβακοφυτείες του Μισισίπι και φτάνει στα ιεραποστολικά σχολεία της Γκάνας και τα σκοτεινά καταγώγια του Χάρλεμ. Το βιβλίο καλύπτει τρεις ηπείρους, τρεις αιώνες και επτά γενιές, αναδεικνύοντας με σκληρότητα και ομορφιά τις δυνάμεις που διαμορφώνουν οικογένειες και έθνη.

Μια σπαρακτική αφήγηση που διατρέχει τρεις ηπείρους, τρεις αιώνες και επτά γενιές με τον αέρα ενός μεγάλου αμερικανικού μυθιστορήματος.

Καρδιά προς ενοικίαση

jukebooks

Η Σάμερ, 27 ετών από την Καλιφόρνια, είναι τακτική, ακριβολόγος και πρωινός τύπος, αρραβωνιασμένη με έναν μεγαλύτερο άνδρα και φιλοδοξεί να γίνει επιτυχημένη σεναριογράφος. Εργάζεται ως βοηθός διεύθυνσης παραγωγής σε τηλεοπτική σειρά.

 Ο Μπλέικ, 33 ετών από τη Νέα Υόρκη, είναι καταξιωμένος συγγραφέας, γοητευτικός, χαοτικός και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Παρά τις διαφορετικές ζωές τους, τους φέρνει κοντά ένα εξοχικό σπίτι στο Χάμπτονς που έχει παραχωρηθεί και στους δύο λόγω κακής συνεννόησης. Και οι δύο, παρόλο που θα έπρεπε να φύγουν, έχουν ισχυρούς λόγους να μείνουν, οι οποίοι, μάλιστα, αυξάνονται καθημερινά.

Πώς ο Άνταμ Σμιθ Μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

jukebooks

Ο οικονομολόγος Ρας Ρόμπερτς, διαβάζοντας το έργο του Άνταμ Σμιθ «Η Θεωρία των ηθικών συναισθημάτων» ανακάλυψε ένα σπουδαίο εγχειρίδιο αυτοβοήθειας. Αν και ο Άνταμ Σμιθ είναι γνωστός ως ο θεμελιωτής του καπιταλισμού λόγω του «Πλούτου των Εθνών», είχε επίσης σημαντικές απόψεις για την ανθρώπινη συμπεριφορά και τη λήψη αποφάσεων.

Ο Ρόμπερτς αναδεικνύει την πρακτική σοφία του έργου του Σμιθ, προσφέροντας σύγχρονες αναλύσεις και συνδέσεις με τη λογοτεχνία, την ιστορία και την ποπ κουλτούρα. Το βιβλίο εξετάζει ερωτήματα σχετικά με την πραγματική ευτυχία, την επιδίωξη του πλούτου και της δόξας σε αντίθεση με τον σεβασμό της οικογένειας και των φίλων, προσφέροντας απροσδόκητες και εντυπωσιακές απαντήσεις.

Ως την τελευταία λέξη

Η Samantha McAllister, φαινομενικά ένα από τα δημοφιλή κορίτσια του σχολείου, κρύβει ένα βαθύ μυστικό: πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, με μαύρες σκέψεις και αμφιβολίες που την καταδιώκουν. Η καθημερινότητά της είναι δύσκολη, και οι φίλες της, που μπορούν να γίνουν τοξικές για το παραμικρό, δεν την βοηθούν καθόλου.

Όταν γνωρίζει την Caroline, η οποία είναι αστεία αλλά χωρίς στιλ, η Sam πρέπει να κρύψει τη φιλία τους και τις επισκέψεις της στον ψυχίατρο. Η Caroline την οδηγεί στην Ποιητική Γωνιά, ένα κρυφό μέρος με μια δεμένη ομάδα απροσάρμοστων. Εκεί, η Sam αρχίζει να νιώθει πιο φυσιολογική, μέχρι που νέες αμφιβολίες για την ψυχική της υγεία την κατακλύζουν. Μια συγκινητική ιστορία για τη δύναμη των λέξεων και την αληθινή φιλία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)