Celebrity

24 Ιουλίου 2024 20:20

Έλον Μασκ: "Με εξαπάτησαν να υπογράψω για να γίνει ο γιος μου τρανσέξουαλ"

Έλον Μασκ: "Με εξαπάτησαν να υπογράψω για να γίνει ο γιος μου τρανσέξουαλ"

-

Ο Έλον Μασκ σε πρόσφατη δήλωσή του υποστήριξε ότι τον εξαπάτησαν για να δώσει τη συγκατάθεσή του, ώστε να πάρει το παιδί του αναστολείς της εφηβείας και να γίνει τρανσέξουαλ.

«Ουσιαστικά με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, τον Ξαβιέ», είπε ο Έλον Μασκ και συνέχισε: «Αυτό έγινε πριν καταλάβει τι συνέβαινε και εν μέσω COVID, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση. Και μου είπαν ότι ο Ξαβιέ μπορεί να αυτοκτονήσει».

Διαβάστε επίσης! Άντζελα Γκερέκου: Η συνάντηση με την μητέρα του Έλον Μασκ και η συζήτηση που είχαν

Η 20χρονη Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, δεν θέλει καμία σχέση με τον πατέρα της ενώ και στο παρελθόν είχαν και πολιτικές διαφωνίες, με τον Έλον Μασκ να την έχει αποκαλέσει «κομμουνίστρια, που πιστεύει ότι όποιος είναι πλούσιος είναι και κακός».

«Με ξεγέλασαν για να το κάνω. Δεν μου εξήγησαν ότι οι αναστολείς της εφηβείας είναι στην πραγματικότητα απλώς φάρμακα αποστείρωσης… Ο γιος μου ο Ξαβιέ είναι νεκρός, σκοτώθηκε από τον ιό της woke κουλτούρας», συμπλήρωσε ο Έλον Μασκ και ορκίστηκε «να καταστρέψει τον ιό της woke κουλτούρας και σημειώνουμε κάποια πρόοδο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)