Celebrity

24 Ιουλίου 2024 08:58

Κόρα Καρβούνη: "Φεύγω από τα social media γιατί…"

Κόρα Καρβούνη: "Φεύγω από τα social media γιατί…"

-

Ένα διάλειμμα από τα social media αποφάσισε να κάνει η Κόρα Καρβούνη.

Η γνωστή ηθοποιός, που την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει στη νέα σειράς του ΑΝΤ1 με τίτλο "Grand Hotel", έκανε την ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram την Τρίτη 23 Ιουλίου.

"Αγαπητοί μου φίλοι, από αύριο φεύγω από τα social media. Αφήνω λίγο χρόνο because you never know! Όποιος με ψάχνει, ας απαντηθούμε τυχαίως στον δρόμο να τα πούμε! Σας φιλώ", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κόρα Καρβούνη.

Grand Hotel - Όλα τα μυστικά μένουν εδώ!

Κηφισιά 1925. Η ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς και η απρόσμενη άφιξη του αδερφού της που θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί… Ένας απαγορευμένος έρωτας… Ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα… Ένα ξενοδοχείο γεμάτο μυστικά! Καλώς ήρθατε στο Grand Hotel…

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης

Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Καλλιόπη Χάσκα, Κόρα Καρβούνη, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη κ.ά.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

Καρβουνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)