Celebrity

22 Ιουλίου 2024 20:19

Αλίκη Κατσαβού: O γιος της, Φοίβος Βουτσάς, έγινε 8 ετών - Η ανάρτηση της ηθοποιού και η τούρτα

Αλίκη Κατσαβού: O γιος της, Φοίβος Βουτσάς, έγινε 8 ετών - Η ανάρτηση της ηθοποιού και η τούρτα

-

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Αλίκη Κατσαβού, καθώς ο γιος της, Φοίβος, που απέκτησε με τον Κώστα Βουτσά έχει γενέθλια και έκλεισε 8 χρόνια ζωής.

Μάλιστα, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον μονάκριβό της, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε αγκαλιά με τον Φοίβο Βουτσά και μπροστά τους είχαν την τούρτα, που είχε πάνω τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε επίσης! Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του ηθοποιού! Φωτογραφίες σοκ

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Φοίβο Βουτσά

«Σήμερα ο Φοίβος γίνεται 8 χρόνων! Χθες όμως έσβησε τα κεράκια του στην τούρτα του αγαπημένου του Ρονάλντο, παρέα με λίγους συμμαθητές του. Μετά την τούρτα, η γιορτή συνεχίστηκε στο γειτονικό γήπεδο, όπου ο Φοίβος και οι φίλοι του, ο Χρήστος, η Αφροδίτη, ο Γιώργος, ο Μάξιμος και οι μικρές Ειρήνη και Έλενα, έπαιξαν μπάλα μέχρι αργά το απόγευμα. Χρόνια πολλά, αγάπη μου!  Με κάνεις περήφανη για το παιδί που γίνεσαι. ?Ανθεκτικό, θαρραλέο, χαρούμενο, κοινωνικό και γενναιόδωρο. Είσαι το φως της ζωής μου», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)