News

18 Ιουλίου 2024 18:04

Άρης Πορτοσάλτε για την περιπέτεια υγείας του: "Ελπίζω να πέρασε ξυστά..."

Άρης Πορτοσάλτε για την περιπέτεια υγείας του: "Ελπίζω να πέρασε ξυστά..."

-

Ο Άρης Πορτοσάλτε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουλίου βρέθηκε στην εκπομπή "Σήμερα" και αναφέρθηκε στην αδιαθεσία που είχε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό το 2022.

Όσα είπε Άρης Πορτοσάλτε

«Ελπίζω να πέρασε ξυστά. Μία αδιαθεσία στομαχική, εντερική, κάτι ενδιάμεσο αλλά μου έκανε έναν πυρετό και γι’ αυτό έμεινα σπίτι. Με 38 και κάτι δεν βγαίνεις στον δρόμο. Έκανα και τεστ Covid», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εγώ εμβολιάστηκα στις 10 Δεκεμβρίου, κάπου εκεί, ημέρα Πέμπτη βράδυ στο ΚΥ του Αμαρουσίου. Παρασκευή βράδυ είχαμε μία έξοδο και Σάββατο πρωί πήγα για την πρωινή μου γυμναστική. Λέω στη γυναίκα μου: νιώθω ένα γρέζι στον λαιμό. Γυρίζω μετά σπίτι και κάνω τεστ, αρνητικό. Την Κυριακή είχαμε άλλη μία έξοδο. Όταν επιστρέψαμε, ένιωσα ότι ανέβαζα πυρετό και ξανάκανα τεστ. Βγήκε θετικό τα μεσάνυχτα. Ήμουν τρεις μέρες χωρίς συμπτώματα, καθαρός, και την Κυριακή το βράδυ πήρα τηλέφωνο και είπα ότι δεν μπορώ να έρθω στο ραδιόφωνο γιατί έχω Covid», περιέγραψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος για την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)