Celebrity

17 Ιουλίου 2024 18:00

Έλενα Τσαγκρινού: Η ανάρτηση λίγο πριν γεννήσει - "Βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες ώστε να αποφύγω απρόοπτες συσπάσεις"

Έλενα Τσαγκρινού: Η ανάρτηση λίγο πριν γεννήσει - "Βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες ώστε να αποφύγω απρόοπτες συσπάσεις"

-

Η Έλενα Τσαγκρινού βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Dj Stephan.

Λίγο πριν γεννήσει, η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε μερικές στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης! Έλενα Τσαγκρινού: Απαθανατίζει τον γιο της να την κλωτσάει μέσα από την κοιλιά

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαγκρινού

«Παιδιά είμαι στο “Do not Disturb mode” τώρα που μιλάμε βρίσκομαι καθημερινά στο κρεβάτι για ώρες ώστε να αποφύγω απρόοπτες “συσπάσεις”, συνήθως κοιμάμαι  και είπα να σας δείξω λίγο από την ζωή της ήρεμης Έλενας before the baby storm almost 34 weeks pregnant, πολύ λίγες μέρες μου απομένουν μέχρι να γεννήσω. Υπόσχομαι αν τα καταφέρω και φωτό με μαγιό και κοιλίτσα πριν φύγει. Πήγα βόλτα στο λιμάνι, δουλειά στο στούντιο, εγώ με τη μαμά μου στο μαιευτήριο, μακριά μαλλιά, τρελαίνομαι για πράσινο και κήπο, αγαπημένο πρωινό εγκυμοσύνης και στην τελευταία φωτό τα δύο αγαπημένα μου πλάσματα παίζουν», έγραψε στη λεζάντα η Έλενα Τσαγκρινού.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)