Celebrity

17 Ιουλίου 2024 09:45

Το σόι σου: Η Σάντρα και η Χαρά αναβιώνουν μια από τις πιο αγαπημένες σκηνές της σειράς

Το σόι σου: Η Σάντρα και η Χαρά αναβιώνουν μια από τις πιο αγαπημένες σκηνές της σειράς

-

Το σόι σου είναι από τις αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί να έχουν περάσει 5 χρόνια από το τέλος της, ωστόσο προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του Alpha και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης! Ο Σόλων Τσούνης αποκλειστικά στο FTHIS: Ο ρόλος στους "Παγιδευμένους", η συνεργασία με την Λασκαράκη και το "Σόι σου"

Πέντε χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη, που ενσάρκωσαν την Σάντρα και τη Χαρά, τις κόρες του Μελέτη Ηλία και της Βάσως Λασκαράκη, αναβιώσαν στα social media μια από τις πιο αγαπημένες σκηνές της σειράς και έγιναν viral.

Οι μικρές, οι οποίες έχουν μεγαλώσει αρκετά και είναι κούκλες, συνεργάστηκαν με τον γνωστό tik toker, Τάσο Τσαλούχο, ο οποίος ενσάρκωσε το τηλεοπτικό μπαμπά τους, Σάββα και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό κάνοντας του fans της σειράς να νοσταλγήσουν «Το σόι σου».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos