Celebrity

16 Ιουλίου 2024 20:07

Σάνεν Ντόχερτι: Υπέγραψε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της μια μέρα πριν πεθάνει

Σάνεν Ντόχερτι: Υπέγραψε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της μια μέρα πριν πεθάνει

-

Από την ζωή έφυγε η Σάνεν Ντόχερτι σε ηλικία 53 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Θυμίζουμε πως η πρωταγωνίστρια του Beverly Hills 90210 διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, η Σάνεν Ντόχερτι είχε συμφωνήσει να διευθετήσει το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της Kurt Iswarienko τις ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του People, η ηθοποιός υπέγραψε αίτηση παραίτησης από τη συζυγική διατροφή στις 12 Ιουλίου, μόλις μία ημέρα πριν πεθάνει.

Ο πρώην σύζυγός της υπέγραψε το έγγραφο την επόμενη ημέρα, στις 13 Ιουλίου, η οποία ήταν επίσης η ίδια ημέρα που το People επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός πέθανε.

«Τα μέρη έχουν συνάψει γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τα δικαιώματα του γάμου τους ή της οικογενειακής συμβίωσης, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, το πρωτότυπο της οποίας υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Παράλληλα, η Sun ανέφερε πως η Σάνεν Ντόχερτι παραιτήθηκε από το δικαίωμά της για συζυγική υποστήριξη.

«Παραιτούμαι εν γνώσει μου για πάντα από κάθε δικαίωμα να λάβω συζυγική ή συντροφική υποστήριξη» έλεγε το έγγραφο.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)