Celebrity

16 Ιουλίου 2024 11:23

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανάρτηση της Finos Film για την επέτειο της γέννησης της

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανάρτηση της Finos Film για την επέτειο της γέννησης της

-

Η Μαίρη Χρονοπούλου γεννήθηκε σαν σήμερα και η Finos Film έκανε μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με μερικά αποσπάσματα από τις πιο γνωστές ταινίες της σπουδαίας ηθοποιού, όπως το "Γοργόνες και Μάγκες" και το "Μια Κυρία στα Μπουζούκια".

«Σαγηνευτική παρουσία με αδιαμφισβήτητο ταλέντο στην υποκριτική αλλά και στο τραγούδι, η Μαίρη Χρονοπούλου διέπρεψε σε όλα τα κινηματογραφικά είδη (δράμα, κωμωδία και μιούζικαλ) και άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Ιουλίου του 1933, και τη θυμόμαστε μέσα από δύο εμβληματικούς της ρόλους στις ταινίες "Γοργόνες και Μάγκες" και "Μια Κυρία στα Μπουζούκια"», έγραψε η Finos Film για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Να σημειώσουμε, πως η Μαίρη Χρονοπούλου πέθανε σε ηλικία 90 ετών τον Οκτώβριο του 2023 μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι της και τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτηση της Finos Film.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)