Celebrity

15 Ιουλίου 2024 12:15

Copa America: Το μήνυμα της συζύγου του Λαουτάρο Μαρτίνες μετά το νικητήριο γκολ

Copa America: Το μήνυμα της συζύγου του Λαουτάρο Μαρτίνες μετά το νικητήριο γκολ

-

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική φορά και 16η στην ιστορία της το Copa America.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση 82 λεπτών λόγω σοβαρών επεισοδίων με τις δύο φιναλίστ να μη λύνουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια και το ματς να οδηγείται στην παράταση. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες που πέρασε στο ματς ως αλλαγή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με γκολ στο 112'.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του μεγάλου παιχνιδιού, η σύζυγός του, Αγκουστίνα Γκαντόλφο, τον εκθείασε δημόσια με ανάρτησή της στο Instagram.

"Ένα ακόμα και πάμε αγάπη μου. Σε αγαπώ και σε θαυμάζω τόσο πολύ" έγραψε η Αγκουστίνα ανεβάζοντας παράλληλα στιγμιότυπα μετά το τέλος του αγώνα, όπου ο Λαουτάρο Μαρτίνες ποζάρει με την κούπα, αλλά και με την ίδια.

Λαουτάρο Μαρτίνες και η Αγκουστίνα Γκαντόλφο είναι ζευγάρι από το 2016. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2023, παντρεύτηκαν στη λίμνη Como της Ιταλίας. Την 1η Φεβρουαρίου 2021 γεννήθηκε η κόρη τους και στις 7 Αυγούστου 2023 ο γιος τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)