Celebrity

13 Ιουλίου 2024 08:29

Μαρία Αναστασοπούλου & Γιάννης Κολοκυθάς: Χωρισμός για το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας

Μαρία Αναστασοπούλου & Γιάννης Κολοκυθάς: Χωρισμός για το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας

-

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τραβούν η Μαρία Αναστασοπούλου κι ο Γιάννης Κολοκυθάς μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ένθετου «Secret» και του Σπύρου Δαρσινού, το ζευγάρι πρόσφατα αποφάσισε να βάλει τέλος στον κοινό του βίο. Ωστόσο, το κοντινό του περιβάλλον κάνει λόγο για ένα πολιτισμένο χωρισμό.

Διαβάστε επίσης! Φινάλε για το "Καλημέρα Ελλάδα": Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τη Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη μόνη της, ενώ ο Γιάννης Κολοκυθάς συνεχίζει να μένει στο σπίτι που έμενε με την δημοσιογράφο στα βόρεια προάστια.

Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως το πρώην ζευγάρι μπορεί να τράβηξε χωριστούς δρόμους στα προσωπικά του, αλλά τα επαγγελματικά παραμένουν επαγγελματικά και θα συνεχίσει να παρουσιάζει μαζί την ραδιοφωνική εκπομπή «Παιδιά της Αλλαγής».

«Απ΄ ό,τι φαίνεται η κολλά που τους κρατά δεμένους, τουλάχιστον, επαγγελματικά αργεί πολύ να ξεκολλήσει. Μάλιστα, το στοιχείο αυτό οδηγεί ορισμένους εκ των κοντινών τους ανθρώπων να αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο της επανασύνδεσης», αναφέρει επίσης το ρεπορτάζ του «Secret».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)