Celebrity

12 Ιουλίου 2024 21:38

Μπεν Άφλεκ & Τζένιφερ Λόπεζ: Το ποσό που πουλάνε την υπερπολυτελή τους έπαυλη

Μπεν Άφλεκ & Τζένιφερ Λόπεζ: Το ποσό που πουλάνε την υπερπολυτελή τους έπαυλη

-

Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλιγουντ πως ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ περνούν κρίση στη σχέση τους και πως σύντομα θα ανακοινωθεί το διαζύγιο τους.

Η φημολογία αυτή έγινε ακόμα πιο έντονη, όταν έγινε γνωστό πως το ζευγάρι πουλάει την υπερπολυτελή του έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς.

Διαβάστε επίσης! Μπεν Άφλεκ: Εκτός εαυτού με παπαράτσι που τον φωτογράφιζε μέσα στο αυτοκίνητο - "Θα προκαλέσεις ατύχημα" φώναζε ο ηθοποιός

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, το σπίτι των 38.000 τετραγωνικών ποδιών δημοσιεύτηκε προς πώληση το απόγευμα της Πέμπτης. Το ζευγάρι ζητά 68 εκατομμύρια δολάρια για την έπαυλη, η οποία έχει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια- σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από όσα πλήρωσε, όταν το αγόρασε πέρυσι.

Σύμφωνα με την αγγελία, το σπίτι ανακαινίστηκε με «το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας τους τελευταίους τέσσερις μήνες». Το ακίνητο των πέντε στρεμμάτων διαθέτει επίσης ένα ξεχωριστό ρετιρέ ξενώνα 5.000 τετραγωνικών ποδιών, ένα σπίτι φύλαξης, ένα φυλάκιο δύο υπνοδωματίων, ένα ευρύχωρο γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 οχήματα.

Όσον αφορά την αναψυχή στο σπίτι, η έπαυλη περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα ρινγκ του μποξ, ένα sports lounge, ένα μπαρ και γήπεδα μπάσκετ και pickleball.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αγόρασαν το σπίτι για 60,85 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως στον ηθοποιό δεν άρεσε το συγκεκριμένο σπίτι, καθώς ήταν μακριά από τα παιδιά του.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)