Celebrity

08 Ιουλίου 2024 20:19

Μόνικα Μπελούτσι: "Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου"

Μόνικα Μπελούτσι: "Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου"

-

H Μόνικα Μπελούτσι με αφορμή την τιμητική της βράβευση από την Ένωση Ξένων Ανταποκριτών για το σύνολο της καριέρας της παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του Alpha.

Μεταξύ άλλων η χολιγουντιανή ηθοποιός αναφέρθηκε στον μονόλογο που παρουσίασε για τη Μαρία Κάλλας εκφράζοντας την μεγάλη αγάπη της για την Ελλάδα.

«Είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Αυτό το θέατρο με έκανε να ζήσω ένα όνειρο. Ήμουν ενθουσιασμένη που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτή την παράσταση, παρουσιάζοντας τις επιστολές και τις μνήμες της Μαρίας Κάλλας μπροστά σε τέσσερις χιλιάδες θεατές κάθε βράδυ. Ήταν μια μαγική στιγμή, με το φεγγάρι και το κοινό γεμάτο θαλπωρή. Ένιωσα μεγάλη ζεστασιά γύρω μου, που μου έδωσε τη δύναμη να παίξω, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκα σε θέατρο με τόσο πολύ κόσμο. Ήταν μια μοναδική συγκίνηση.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με την οποία έχω αναπτύξει έντονη σύνδεση. Το φως της Ελλάδας είναι θαυμάσιο και μου θυμίζει το φως της Ρώμης, που αγαπώ ιδιαίτερα. Επιπλέον, οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ κοντά στην ιταλική κουλτούρα. Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Όταν μπορέσω, σίγουρα δεν θα διστάσω να ξαναέρθω, διότι αυτή η εμπειρία ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου και θα την κρατήσω για πάντα στη μνήμη μου», ανέφερε η Μόνικα Μπελούτσι.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μόνικα Μπελούτσι:


Photo credits – abacapress

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)