Celebrity

07 Ιουλίου 2024 08:25

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση - ανακοίνωση για το τριετές μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση - ανακοίνωση για το τριετές μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

-

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου του 2021 σε ηλικία 81 ετών και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία, βυθίστηκαν στο πένθος και πλέον τον σκέφτονται με αγάπη.

Δείτε επίσης!Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: "Ήταν μια κατάφορη αδικία απέναντί του! Έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω"

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλο

Πριν από λίγες ώρες, η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Μάλιστα, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι το τριετές μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 11:30 στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

«Ενημερώνουμε ότι το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/7/24 και ώρα 11:30 στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)