Media

05 Ιουλίου 2024 10:03

Φινάλε για το "Καλημέρα Ελλάδα": Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τη Μαρία Αναστασοπούλου

Φινάλε για το "Καλημέρα Ελλάδα": Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τη Μαρία Αναστασοπούλου

-

Φινάλε έκαναν την Παρασκευή οι περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Ανάμεσα σε αυτές και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Στο τέλος της εκπομπής ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχωρεί από το πλευρό του μετά από 2 χρόνια συνεργασίας.

«Νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί και για μένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από εσένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή και σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας... Μπορώ να σου πως είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου, με την οποία παραμένουμε φίλοι αδερφικοί τώρα πια, όπως θα είμαστε και μαζί», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να βλέπεις τους συναδέρφους σου να είναι εδώ και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα του Καλημέρα Ελλάδα, ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ!», δήλωσε με τη σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου και πήρε αγκαλιά τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου στη συνέχεια του είπε πως την ερχόμενη σεζόν θα τον βλέπει, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης της απάντησε πως θα είναι από τις πρώτες καλεσμένες στο Καλημέρα Ελλάδα και της ευχήθηκε καλή τύχη στο νέο της ξεκίνημα. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)