Celebrity

04 Ιουλίου 2024 18:40

Μάθιου Πέρι: Το αστρονομικό ποσό στο οποίο ανερχόταν η προσωπική του περιουσία όταν πέθανε

Μάθιου Πέρι: Το αστρονομικό ποσό στο οποίο ανερχόταν η προσωπική του περιουσία όταν πέθανε

-

Δικαστικά έγγραφα αναφέρουν σύμφωνα με την «US Sun» πως η προσωπική περιουσία του Μάθιου Πέρι ανερχόταν σχεδόν στο 1,5 εκατ. Δολάρια.

Ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης σε ηλικία 54 ετών στις 28 Οκτωβρίου το 2023 και η διαθήκη που έκανε το 2009 έλεγε πως ήθελε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στο Alvy Singer Living Trust ενώ δικαιούχοι αναφέρονται ο πατέρας του Τζον Πέρι, η μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, η ετεροθαλής αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και η πρώην φίλη του, Ρέιτσελ Νταν.

Ο ηθοποιός -που πρωταγωνίστησε στα "Φιλαράκια" από το 1994 έως το 2004 - έβγαζε, σύμφωνα με πληροφορίες, 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα υπόλοιπα της σειράς.

Μάλιστα, οι γονείς του Μάθιου Πέρι πιθανότατα θα αναλάβουν τα δικαιώματα από τους ρόλους του, καθώς και άλλα μέρη της περιουσίας του, η οποία περιλαμβάνει τα απομνημονεύματά από το 2022, σύμφωνα με την Τάσα Ντίκινσον της «Day Pitney trusts and estates».

Πηγή φωτογραφίας – abacapress

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)