Celebrity

04 Ιουλίου 2024 11:09

Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο - "Κάτι μου συνέβη, δεν μπορώ να το προσδιορίσω"

Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο - "Κάτι μου συνέβη, δεν μπορώ να το προσδιορίσω"

-

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε η Δέσποινα Μοιραράκη την Τετάρτη 3 Ιουλίου, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Happy Day».

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του “Cash or Trash” νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και το πρωί της Πέμπτης μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και περιέγραψε πως έγινε το τροχαίο, αλλά αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Διαβάστε επίσης!  Σοβαρό τροχαίο για την Δέσποινα Μοιραράκη: Έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που οδηγούσε

«Αυτό τον καιρό είμαι πάρα πολύ αγχωμένη, γιατί μου έχουν πέσει πάρα πολλά πράγματα. Έρχομαι και κάνω τα γυρίσματα και έχω και την εκπομπή μου. Εχθές ήταν η προτελευταία ημέρα των γυρισμάτων και ήταν πολύ απαιτητική. Ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς και κάναμε και το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν και τελειώνοντας –παρκάρω πάντα έξω από το στούντιο- μόλις μπήκα μέσα κάτι μου συνέβη, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ή έκλεισαν τα μάτια ή λιποθύμησα και αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα το γκάζι. Το αυτοκίνητο έφυγε σε απόσταση ενός μέτρου και αν δεν ήταν μπροστά ένα αυτοκίνητο και δυο μηχανές, θα είχα βρεθεί στον τοίχο, δεν ξέρω που θα είχα πάει», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε επίσης πως είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα βγει από το νοσοκομείο, ωστόσο το σοκ που πέρασε ήταν μεγάλο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)