Celebrity

04 Ιουλίου 2024 08:18

Χριστίνα Μάνη: "Άφησα την υποκριτική γιατί δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισης μου"

Χριστίνα Μάνη: "Άφησα την υποκριτική γιατί δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισης μου"

-

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στο "The 2Night Show" τη Χριστίνα Μάνη. Η γοητευτική πιανίστρια, ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από το Hollywood, αλλά τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τη μουσική. Η ίδια εξήγησε, μεταξύ άλλων, για ποιον λόγο πήρε την απόφαση να αφήσει για πάντα πίσω της τον χώρο της υποκριτικής.

"Στον χώρο της υποκριτικής άκουσα και πολλά όχι, άκουσα και πολλά ναι. Δεν μου άρεσαν όμως οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισης μου. Με θεωρούσαν ωραία κοπέλα και θα μου έδιναν έναν ρόλο για μια σέξι κοπέλα, της διπλανής πόρτας, δυο σελιδούλες, «μελέτησε το και έλα να το κάνεις». Δεν με γέμιζε αυτό, αλήθεια σου λέω.

Δηλαδή, έχοντας έρθει από το Λονδίνο και έχοντας σπουδάσει θέατρο, το οποίο με μάγευε, το να πάω μετά στο Λος Άντζελες και να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες, δεν μου έλεγε κάτι. Σε κάποια φάση λέω στον βοηθό ατζέντη, «τέλος, δεν θέλω να μου ξαναστείλεις οντισιόν τον σέξι ρόλο, είτε είναι για κάποια σειρά στο HBO, είτε εδώ είτε εκεί. Δεν με ενδιαφέρει πια». Επειδή όλα τα χρόνια στο Λος Άντζελες ένιωθα και αυτές τις νότες μοναξιάς, έγραφα μουσική στο σπίτι μου, μόνη μου.

Αυτό είναι έμφυτο. Παίζω πιάνο από τεσσάρων χρονών και είναι κάτι το οποίο δεν το σταμάτησα ποτέ. Πάντα μελετάω για ώρες στο πιάνο, απλά δεν ήταν μέχρι τότε το επάγγελμα μου" εξήγησε η Χριστίνα Μάνη.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)