Celebrity

03 Ιουλίου 2024 12:15

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη

-

"Χείμαρρος" ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω, ενώ εμφανίστηκε απογοητευμένος με την οικογένειά του.

"Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να συνεχίσω να είμαι μεγαλόψυχος. Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις, αλλά αυτό αυτόματα φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι γονείς και οι συγγενείς δεν είναι κάτι που επιλέγουμε. Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη. Αν κάνω εγώ λάθος, θα ζητήσω συγνώμη. Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Αλλά το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, εγώ δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα" είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" συνάντησε τον σύντροφο της Βάσως Μαζωνάκη, Δημήτρη Μακρυνιώτη, ο οποίος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή.

Ο γνωστός pastry chef απέφυγε ωστόσο ευγενικά να απαντήσει, ενώ ευχήθηκε στη δημοσιογράφο "καλό καλοκαίρι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)