Celebrity

03 Ιουλίου 2024 09:38

Αθηνά Οικονομάκου: Έσβησε τις κοινές φωτογραφίες με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Instagram

Αθηνά Οικονομάκου: Έσβησε τις κοινές φωτογραφίες με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Instagram

-

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός τον περασμένο Απρίλιο ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση 2 παιδιών, του 6χρονου Μάξιμου και της 3 ετών Σιέννας και η είδηση του χωρισμού έσκασε σαν βόμβα.

Διαβάστε επίσης! Αθηνά Οικονομάκου: Το ρομαντικό δείπνο με τον Μπρούνο Τσερέλα σε ιταλικό εστιατόριο (Βίντεο)

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως έχει ξεπεράσει οριστικά τον χωρισμό και χαμογελά ξανά, καθώς είναι ερωτευμένη με τον 37χρονο Ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα. Η ηθοποιός δεν κρύβει την σχέση της και ήδη έχει αρχίσει να μοιράζεται στο Instagram στιγμιότυπα μαζί του.

Μετά την δημοσιοποίηση της νέας σχέσης η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε μια κίνηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες  με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Instagram και κράτησε μόνο κάποιες που απεικονίζουν το πρώην ζευγάρι με τα παιδιά τους, αλλά και με φίλους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)