Celebrity

02 Ιουλίου 2024 14:20

Φαίη Σκορδά: "Αν με ρωτούσες τώρα μετά από 22 χρόνια, θα προτιμούσα να παρέμενα στο TV Μακεδονία σε εκείνη την εκπομπή"

Φαίη Σκορδά: "Αν με ρωτούσες τώρα μετά από 22 χρόνια, θα προτιμούσα να παρέμενα στο TV Μακεδονία σε εκείνη την εκπομπή"

-

Η Αναστασία Γιάμαλη που αποχώρησε μετά από αρκετά χρόνια από το Kontra Channel με προορισμό το Mega, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του "Fay's Time".

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και προέβη σε μια προσωπική εξομόγηση. Όπως είπε η παρουσιάστρια, αν είχε την επιλογή μετά από 22 χρόνια πορείας στην τηλεόραση, θα προτιμούσε να ήταν ακόμη στο Tv Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, με την εκπομπή που παρουσίαζε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

"Αισθάνομαι να πω κάτι. Είμαι σε αυτή τη δουλειά 22 χρόνια, χωρίς να έχω λείψει καμία σεζόν. Έλειψα μόνο από 25 ημέρες κατά τη διάρκεια των τοκετών. Στην εγκυμοσύνη ήμουν στον αέρα, το θυμόσαστε όλοι. Η κοιλιά μου κι εγώ.

Πραγματικά είχα χρονιές που ήμασταν στο 40 και 50% τηλεθέασης. Αν μου έλεγε κάποιος τώρα αυτή τη στιγμή μετά από 22 χρόνια "θα προτιμούσες αυτήν την καριέρα ή θα προτιμούσες να παρέμενες στο Tv Μακεδονία αλλά να είχες αυτή την εκπομπή 22 χρόνια;", θα σας έλεγα: "να παρέμενα στη Θεσσαλονίκη, στο Tv Μακεδονία σε εκείνη την εκπομπή". Γιατί είναι αλλιώς" τόνισε η Φαίη Σκορδά.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)