Celebrity

01 Ιουλίου 2024 21:43

Κάτια Δανδουλάκη: Η εξομολόγηση της ηθοποιού - "Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν έχω για κάτι να παραπονεθώ…"

Κάτια Δανδουλάκη: Η εξομολόγηση της ηθοποιού - "Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν έχω για κάτι να παραπονεθώ…"

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έκανε έναν απολογισμό της πορείας της μέχρι σήμερα και αποκάλυψε το παράπονο που πιθανόν έχει από τον εαυτό της.

Δείτε επίσης! Νίκος Γαλανός: "Με την Κάτια Δανδουλάκη ήμασταν αρραβωνιασμένοι και πηγαίναμε για γάμο"

Όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω ζήσει μια ευλογημένη ζωή που μου έδωσε φίλους, τον άνθρωπο της ζωής μου, τους γονείς μου, το επάγγελμά μου. Δεν μου δόθηκαν χωρίς να έχω δοθεί εγώ ψυχή τε και σώματι. Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν έχω για κάτι να παραπονεθώ στον εαυτό μου, η Κάτια στην Κάτια, είναι ότι δεν ντάντεψα την Κάτια καθόλου, δεν την άφησα να χαλαρώσει, την παραμαστίγωσα. Νομίζω ότι τώρα πρέπει να βρω λίγο καιρό να χαρώ. Πρέπει να χαρώ την καθημερινότητά μου που ήταν πάντα μία σκηνή και ένα στούντιο», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν είναι μόνο ωραία η συνεργασία και δεν υπάρχει επιτυχία. Υπάρχει ένα γκρίζο “σύννεφο” αν χρωστάς χρήματα ως παραγωγός. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές», πρόσθεσε.

«Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στη μοναδικότητά μας δεν θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν, σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν το ανέχομαι πια», είπε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Απολαμβάνω την “κλειστή” παρέα και όχι τις μεγάλες παρέες γιατί θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει όμως να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)