Celebrity

01 Ιουλίου 2024 14:58

Ελένη Μενεγάκη: "Τώρα πάμε για γεια σας και το διασκεδάζω, δεν κουβαλάω βάρη"

Ελένη Μενεγάκη: "Τώρα πάμε για γεια σας και το διασκεδάζω, δεν κουβαλάω βάρη"

-

Μια ατάκα όλο νόημα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, το μεσημέρι της Δευτέρας 1/7. Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε με δεμένο το πόδι της καθώς όπως είπε το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσε γλίστρησε και έπαθε θλάση.

«Υπάρχουν φορές που αυτοθαυμαζόμαστε που λέω “τι καλά που τα έχω κάνει” και νταν πάρε ένα πόδι. Μωρέ αν είμαστε όρθιοι όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλιστρηματάκι την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη. Γιατί μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο πόδι, ξεκίνησε η εκπομπή, δεν λέτε καλά καλά που δεν τέλειωσε κιόλας. Όλα εντάξει, τέλεια! Λίγο φυσιοθεραπείες, λίγο το φλατάκι μου, λίγο όρεξη να έχουμε, καλά που γελάω μόνη μου και με τα χάλια μου και με το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά όμως, όρθια η Ελενίτσα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Κάποια στιγμή οι συνεργάτες της, σχολίασαν τη... νέα της εμφάνιση και τότε η Ελένη Μενεγάκη είπε μια ατάκα που θα συζητηθεί. "Λίγο πριν φτιάξω το ωραίο μου σακβουαγιάζ… "είπε η Ελένη Μενεγάκη αναφορικά με το ατύχημα στο πόδι της και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Δεν βαριέσαι! Λέω ας το ευχαριστηθώ μιας και επειδή τώρα πια δεν έχουμε αγωνίες για το ένα ή το άλλο! Για τα νούμερα ή για ένα θέμα που δεν έκατσε, τώρα πάμε για γεια σας και το διασκεδάζω άρα έρχομαι με χαρά δεν κουβαλάω βάρη"...

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)