Media

30 Ιουνίου 2024 22:30

Power of Love: Η διαγωνιζόμενη που έχει πάρει μέρος στο "Bachelor" και στο "First Dates"

Power of Love: Η διαγωνιζόμενη που έχει πάρει μέρος στο "Bachelor" και στο "First Dates"

-

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 30/06 ο νέος κύκλος του «Power of Love». Έξι αγόρια και έξι κορίτσια ψάχνουν τον έρωτα στο νέο ριάλιτι αγάπης και απόψε τους γνωρίσαμε.

Μια από τις διαγωνιζόμενες του «Power of Love» είναι η Ειρήνη Κατσίγιαννη, η οποία είναι 22 ετών και ζει στην Αθήνα. Σπουδάζει βοηθός μικροβιολόγου, ενώ εργάζεται σαν πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα.

Διαβάστε επίσης! Πρεμιέρα για το "Power of Love": Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και η διαφορετική είσοδος των παικτών

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει την Ειρήνη στην τηλεόραση. H 22χρονη κοπέλα είχε πάρει μέρος στο Bachelor και διεκδίκησε την καρδιά του Αλέξη Παππά, χωρίς όμως να καταφέρει να την κερδίσει.

Η Ειρήνη δεν σταμάτησε όμως να ψάχνει τον έρωτα και πριν από 2 μήνες περίπου την είδαμε στο First Dates, όμως το ραντεβού της δεν πήγε πάρα πολύ καλά και για αυτό βρίσκεται στο «Power of Love» ψάχνοντας την αληθινή αγάπη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)