Celebrity

30 Ιουνίου 2024 23:55

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: "Πάντα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, είναι μια παρουσιάστρια σταθερής αξίας"

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: "Πάντα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, είναι μια παρουσιάστρια σταθερής αξίας"

-

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρώην σύζυγο του, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θα είναι η παρουσιάστρια του νέου κύκλου του “Power of Love” με τον ίδιο να δηλώνει πως ό,τι κάνει, το κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καραβάτου: Αναχώρησε για τα γυρίσματα του "Power of Love" στην Τουρκία - Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

«Η Κατερίνα πάντα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, είναι μια παρουσιάστρια σταθερής αξίας. Είμαι σίγουρος ότι ό,τι αποφασίζει να κάνει, ξέρει να το κάνει με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο και να βάζει και το δικό της στίγμα και για αυτό είναι πολύ καλή», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)