Celebrity

28 Ιουνίου 2024 18:33

Πέννυ Μπαλτατζή: "Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες"

Πέννυ Μπαλτατζή: "Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες"

-

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα, στην κρίση που πέρασε με τον σύζυγό της αλλά και στον θάνατο του αδελφού της και της μητέρας της.

«Νιώθω ένα αίσθημα ευθύνης τώρα που ήρθαν τα μωρά μου. Πριν το μωρό μου ήταν ο σύντροφός μου. Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες μου, ήταν μία κατάσταση που δεν είχα περάσει ξανά στην ζωή μου αλλά του το επικοινώνησα. Ο σύζυγός μου ήταν δίπλα μου όταν είχα δυσκολίες στο να μείνω έγκυος. Μου είπε: εγώ δεν είμαι δίπλα σου για να κάνω παιδιά, αν έρθουν ήρθαν», εξομολογήθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Έχω περάσει κακοποιητικές σχέσεις αλλά δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, με αυτά που ακούω. Έχω περάσει κάτι ακραίο αλλά με θλίβουν αυτά που ακούω. Στα επαγγελματικά μου δεν έχω βιώσει κακοποιητικές σκέψεις, γιατί δεν το έχω επιτρέψει», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Πέννυ Μπαλτατζή ανέφερε: «Δεν φοβήθηκα να μιλήσω για την αρρώστια της μαμάς μου. Υπήρξαν θεατές που βγήκαν σε εκπομπές και με κατηγόρησαν ότι κάθε φορά λέω διαφορετικά πράγματα. Η απώλεια του αδερφού μου μού έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον εαυτό μου. Όταν πέθανε ο αδερφός μου, φοβήθηκα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι με «χάνω» από όλες τις πλευρές. Πληγώθηκα πολύ, αναρωτήθηκα: γιατί σε αυτόν;».

Πηγή φωτογραφίας - ndp

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)