Celebrity

27 Ιουνίου 2024 14:27

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: "Κακώς ασκήθηκε δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη"

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: "Κακώς ασκήθηκε δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη"

-

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με αφορμή την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο ποινικολόγος ανέφερε πως κακώς ασκήθηκε δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη στον Απόστολο Λύτρα, ενώ τόνισε πως καταδικάζει την πράξη τους συναδέλφου του.

Διαβάστε επίσης! Απόστολος Λύτρας: Αδημοσίευτη συνέντευξη! Όσα έλεγε για την Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν τον ξυλοδαρμό

«Αυτές τις ημέρες διάβασα με πολλή προσοχή την ιατροδικαστική έκθεση κι όλα τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο είτε σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο κι έχω να κάνω -πιστεύω- μία σοβαρή επισήμανση. Εδώ ασκήθηκε δίωξη για κακουργηματική σωματική σκοπούμενη βλάβη. Θέλω να πω και πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος, ότι κακώς ασκήθηκε δίωξη και ο κόσμος δεν το ξέρουν.

Έχω την εντύπωση ότι η δίωξη για κακούργημα είναι εσφαλμένη. Δε μπορώ όμως να ξέρω το γιατί. Αναμφισβήτητα καταδικάζω τον άγριο ξυλοδαρμό απερίφραστα. Υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης αλλά όπως ξέρεις, καμία δικαστική κρίση εισαγγελέως ή ανακριτή δε θα έπρεπε να επηρεάζεται από την κοινή γνώμη» δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)