Celebrity

26 Ιουνίου 2024 20:06

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του! Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει η Ματίνα Παγώνη για τον τραγουδιστή

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του! Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει η Ματίνα Παγώνη για τον τραγουδιστή

-

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τρεις μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US.

Η Ματίνα Παγώνη σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τετάρτης 26/6 ανέφερε πως χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα καθώς από την αρχή υπήρχαν επιπλοκές.

«Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές της από την αρχή αυτή η ιστορία και το είχαμε πει από την αρχή. Τις πολέμησε σιγά σιγά. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί. Θέλει χρόνο», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ πρόσθεσε για τις επιπλοκές της νόσου του: «Εξαρτάται κάθε φορά από τον οργανισμό και την εξέλιξή του του κάθε ασθενούς. Γι’ αυτό λέμε πως ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός, που μπορεί να κάνει επιπλοκές και μπορεί όχι. Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το πολεμάει, οι δικοί του άνθρωποι και οι γιατροί του είναι κοντά».

«Θέλει χρόνο, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα», τόνισε η Ματίνα Παγώνη ενώ όταν η Δέσποινα Καμπούρη την ρώτησε αν ο Δημήτρης Κόκοτας αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του και αν επικοινωνεί με τη σύζυγό του, η ίδια απέφυγε να απαντήσει.

«Μέχρι εδώ σταματάμε. Σας καταλαβαίνω, όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα που δεν μπορούμε να λέμε από την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

 Δείτε επίσης - Δημήτρης Κόκοτας: Η απάντηση της αδερφής του στις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για τη θεραπεία Ρέικι

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)