Celebrity

26 Ιουνίου 2024 16:50

Ελένη Μενεγάκη: "Θέλω να επιλέγω πότε και πώς θέλω να είμαι εκτός της οικογένειας μου μέσα στη μέρα"

Ελένη Μενεγάκη: "Θέλω να επιλέγω πότε και πώς θέλω να είμαι εκτός της οικογένειας μου μέσα στη μέρα"

-

Τον Δημήτρη Παπανώτα υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Ελένη». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Παπανώτας: Αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη - "Θα μου πεις τι θα κάνεις του χρόνου;"

«Εσύ δεν θα ήθελες κάποια στιγμή να έχεις όλον τον χρόνο να δεις τα παιδάκια σου, αύριο τα εγγόνια σου, τους φίλους σου. Εγώ δεν είχα ποτέ χρόνο ούτε για την οικογένεια, ούτε για τους φίλους. Ξυπνάω 5 η ώρα το πρωί και τελειώνω τη δουλειά 22:30 το βράδυ» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Ελένη Μενεγάκη από την πλευρά της απάντησε: «Εγώ δεν δουλεύω με τους ρυθμούς που δουλεύεις εσύ σήμερα. Και εγώ, όπως ακριβώς και εσύ τόσα χρόνια έχω που πληρώνω ασφάλεια. Ξέρεις τι θέλω μεγαλώνοντας να κάνω; Αυτό που κάνω… Να επιλέγω πότε και πώς θέλω να είμαι εκτός της οικογένειας μου μέσα στη μέρα, δουλεύοντας. Τώρα πια μπορεί να είναι επιλογή μου. Τώρα. Κάποτε δεν μπορούσα. Έπρεπε να τρέχω κάθε μέρα. Βεβαίως έχασα χρόνο, όπως είπες και εσύ από χρόνο προσωπικό αλλά δεν το είδα έτσι. Κατάφερα με έναν τρόπο να τα συνδυάσω όλα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)