Celebrity

26 Ιουνίου 2024 14:01

Φαίη Σκορδά: "Βγαίνουν διάφορες φήμες από τον κακό ανταγωνισμό, για να κερδίσουν κάτι βγάζουν πράγματα"

Φαίη Σκορδά: "Βγαίνουν διάφορες φήμες από τον κακό ανταγωνισμό, για να κερδίσουν κάτι βγάζουν πράγματα"

-

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον χθες μέσα από την εκπομπή της σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Ελένη» το πρωί της Τετάρτης. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε για το θέμα στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: Απαντά για πρώτη φορά για το μέλλον της στην τηλεόραση - "Ήρθες στο παραπέντε να μας πεις..."

«Η Ελένη Μενεγάκη εννοούσε ότι “από εμένα, το τι πραγματικά θα κάνω, δε θα βγει ποτέ και δε θα το ξέρει ποτέ κανείς”. Για την αλήθεια μίλησε. Μυστικοπάθεια σε αυτό το κομμάτι. Όχι ότι κάθεται και μιλάει με δημοσιογράφους. Αλλά πολλές φορές, κάποια ρεπορτάζ δεν είναι μόνο η πλευρά του καναλιού. Και όλα τα κανάλια αν θέλουν να βγάλουν κάτι προς τα έξω, το κάνουν. Πολλοί παρουσιαστές το κάνουν. Αν δεν το κάνουν παρουσιαστές, το κάνουν τα περιβάλλοντα. Που μπορεί να μην το θέλει και ο άλλος, αλλά από κουβέντα σε κουβέντα. Είναι και μικρή η πιάτσα.

Πολλές φορές, όμως, βγαίνουν και διάφορες φήμες κι αυτά είναι τα χειρότερα σενάρια -και γι’ αυτό η Ελένη Μενεγάκη από την εμπειρία της δεν ασχολείται και δεν προβληματίζεται- από τον ανταγωνισμό. Από τον κακό ανταγωνισμό. Που για να κερδίσουν κάτι μέσα στο μυαλό τους ως δεύτερη σκέψη, βγάζουν πράγματα για να μειώσουν καταστάσεις, πρόσωπα και συνθήκες. Εγώ δεν θα μιλήσω για τώρα και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν θα μιλήσω για τώρα, θα μιλήσω για αυτό που έζησα 3-4 χρόνια πριν», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 18ο λεπτό:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)