Celebrity

26 Ιουνίου 2024 13:00

Άννα Σταθάκη - Σύντροφος Δημήτρη Σταρόβα: "Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό"

Άννα Σταθάκη - Σύντροφος Δημήτρη Σταρόβα: "Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό"

-

Όλο και καλύτερα φαίνεται πως πηγαίνει η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, πριν από ενάμιση περίπου μήνα.

Σε νέα του ανάρτηση που ανέβασε την Τρίτη (25/06) ο καλλιτέχνης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα νέο βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να παίζει κιθάρα.

Η σύντροφός του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη μίλησε στο "Πρωινό" για την κατάσταση της υγείας του 61χρονου καλλιτέχνη, τονίζοντας πως όλα πηγαίνουν καλύτερα, ωστόσο η βελτίωση του λόγου του είναι ακόμη πιο πίσω σε ρυθμό.

"Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά χθες το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό! Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής! Θέλει να επανέλθει!" αποκάλυψε η Άννα Σταθάκη για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο στις15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)