Celebrity

26 Ιουνίου 2024 12:00

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στις δηλώσεις Κούγια: "Αυτό που με πείραξε περισσότερο δεν είναι το σίχαμα, ούτε η απόλυση"

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στις δηλώσεις Κούγια: "Αυτό που με πείραξε περισσότερο δεν είναι το σίχαμα, ούτε η απόλυση"

-

Μετανιωμένος για τη σκληρή ανακοίνωση που είχε κάνει πριν από ενάμιση περίπου μήνα για τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στις κάμερες.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο "Πρωινό", ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά: "Δε μπορεί να μην δεν κάνω κάποιο σχόλιο. Πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο. Τον Κούγια τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Πολλά. Δεν είναι φίλος μου, με την έννοια ότι κανονίζουμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Έχει τύχει όμως πολλές φορές να βρεθούμε έξω, να κάτσουμε, να φάμε σε κοινή παρέα, να πιούμε καφέ. Το τελευταίο δίμηνο δεν περνάω από το καφέ που συναντιόμασταν, γιατί δεν θέλω να τον συναντήσω.

Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι να του πω αν τον συναντήσω; Για ελάτε στη θέση μου. Με είπε σίχαμα δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου δημόσια. Δεν πήρε τηλέφωνο, αλλά έβγαλε ανακοίνωση, το ίδιο είναι.

Αυτό που με πείραξε περισσότερο, δεν είναι το σίχαμα, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι. Ούτε η απόλυση από τον Κυριακού, γιατί ξέρω ότι δεν θα ήταν δεκτό αυτό το αίτημα. Αυτό που με πείραξε είναι ότι επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του, αυτό που με πείραξε είναι που έκανε αναφορά στα παιδιά μου, πώς τα μεγαλώνω εγώ με τι αξίες κλπ… Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα. Παλιά λέγαμε δεν πειράζουμε μάνες και παιδιά. Εσύ λοιπόν γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι βγήκε μόνος του χωρίς να τον ρωτήσει κανείς και είπε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση αυτή, τον τιμά και το εκτιμώ".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos