Celebrity

25 Ιουνίου 2024 15:00

Χρύσα Ρώπα: "Πάγωσε" Μελιτά-Σεργουλόπουλο για το metoo - "Έχω ένα κενό τώρα"

Χρύσα Ρώπα: "Πάγωσε" Μελιτά-Σεργουλόπουλο για το metoo - "Έχω ένα κενό τώρα"

-

Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για το κίνημα metoo, με τα όσα είπε να ξαφνιάζουν τους παρουσιαστές, οι οποίοι της ζήτησαν να διεκυκρινήσει τι ακριβώς εννοεί.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Χρύσα Ρώπα: Το metoo έγινε metoo από τη στιγμή που δώσανε ένα όνομα. Πριν δεν ήταν metoo. Δηλαδή ήταν τα ίδια πράγματα, αλλά δεν ήταν metoo... Έχω πράγματα που συνέβαιναν πριν αυτό ονομαστεί metoo.

Τζένη Μελιτά: Το ότι δώσαμε έναν όρο, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε η πραγματικότητα νωρίτερα.

Χρύσα Ρώπα: Όταν συμμετέχουμε στην κακοποίηση; Όταν δηλαδή η νοοτροπία μας ήταν αυτή, αλλά από τη στιγμή που ονομάστηκε αυτό metoo, φύγαμε από τους πολλούς μικρούς θύτες και πήγαμε στους υπερασπιστές.

Τζένη Μελιτά: Στους υπερασπιστές;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ε, έχω ένα κενό τώρα!

Τζένη Μελιτά: Κι εγώ!

Χρύσα Ρώπα: Θέλω να στο γεμίσω, αν και δεν μπορώ, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Θέλεις να πεις πως όταν υπάρχει μια καταγγελία, υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν τους θύτες; Και φεύγεις από θύτης και γίνεσαι υποστηρικτής.

Χρύσα Ρώπα: Πριν ονομαστεί αυτό metoo, συμμετείχες σε μια κακοποίηση. Και μετά, μόλις έμαθες ότι αυτό είναι metoo, φεύγεις από τον κακοποιητή και γίνεσαι κι εσύ υπερασπιστής. Παίρνουμε τα εύσημα ως metoo, που πριν 10 χρόνια δεν το υπερασπιστήκαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Τι άλλαξε; Δεν είμαι κατά του metoo, είμαι κατά της σαλάτας.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)